管家婆六合彩

Onze artikelen

Marshalls NV wordt 管家婆六合彩

Als Belgische vestiging van een Engels beursgenoteerd bedrijf kon Marshalls NV de voorbije decennia al een stevige reputatie opbouwen als producent en distributeur van hoogwaardige bestrating- en tegelproducten. Onder de vleugels van de Marshalls Group bouwden we een mooi klantenbestand op, en daar zijn we het Britse moederhuis uiteraard dankbaar voor.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

3 voordelen van beton

Op zoek naar tegels voor de veranda, het terras of de oprit? Op het internet vind je veel informatie maar is deze wel betrouwbaar. Wij helpen je graag verder door in deze blog 3 voordelen te bespreken van betontegels.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

3 voordelen van natuursteen

Op zoek naar een vloerbekleding voor de veranda, het terras of de oprit? Op het internet vind je veel informatie maar is deze wel betrouwbaar. Wij helpen je graag verder door in deze blog 3 voordelen te bespreken van natuursteen.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

5 tips om zelf je oprit aan te leggen

Als je thuiskomt is de oprit het eerste wat je ziet. Toch staat de aanleg van je oprit vaak het laatst op de planning. Bovendien heeft niet iedereen de kennis en middelen om een oprit aan te leggen. Je kan een expert inschakelen om het voor jou te doen of je kan het helemaal zelf proberen. In deze blog geven we 5 tips mee om zelf je oprit aan te leggen.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

Uitgezocht: sierbestrating voor je oprit

Een oprit is een belangrijk element van je woning. Natuurlijk wil je niet dat jouw oprit een spiegel is van de andere opritten in de straat. Met sierbestrating doe je jouw oprit opvallen. In deze blog lees je meer over sierbestrating, de mogelijke bestratingsmaterialen en geven we enkele voorbeelden van bestrating voor je oprit ter inspiratie.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

Ga de landelijke toer op met een oprit in kasseien

Kasseien worden al jarenlang gebruikt voor de aanleg van wegen en terrassen. Maar steeds vaker gaan mensen voor kasseien om hun oprit te bestraten. Zeker voor mensen die fan zijn van een landelijke stijl, zijn kasseien aangeraden. Simpele stenen met een ouderwetse uitstraling, perfect voor liefhebbers van landelijk wonen. Het duurzame materiaal heeft een authentieke look en is bovendien enorm sterk. Waarom je het best kiest voor een kasseien oprit? Lees hier meer over de voordelen en mogelijkheden van kasseien.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

Inspiratie: mooie bestrating voor je oprit

Zoek je inspiratie voor je oprit? Heb je nood aan wat voorbeelden vooraleer je een definitieve steen- of tegelsoort kiest? Op deze blog vind je enkele voorbeelden van bestrating die gebruikt worden bij de aanleg van opritten. Voor meer inspiratie kan je onderaan onze uitgebreide brochure downloaden.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

Welke moderne oprit past bij jouw woning?

Het eerste wat je bezoekers zien wanneer ze langskomen, is je oprit. Een uitnodigende oprit spreekt aan en geeft gasten een warm welkom. Omdat een oprit het visitekaartje is van jouw woning, is het belangrijk om te kiezen voor een stijlvolle bestrating. Ga voor een moderne look met een mooie grijstint of kies voor een robuuste klinker. Heel wat opties dus om een aantrekkelijke oprit te realiseren. In deze blog geven we enkele voorbeelden van moderne opritten en kan je inspiratie opdoen om een oprit te kiezen waarop het fijn thuiskomen is.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

3 voordelen van keramische tegels

Op zoek naar tegels voor de veranda, het terras of de oprit? Op het internet vind je veel informatie maar is deze wel betrouwbaar. Wij helpen je graag verder door in deze blog 3 voordelen te bespreken van keramische tegels.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

Blauwsteen: het blauwe goud op je terras

Blauwsteen, ook wel hardsteen of petit granit, is een van de beste bouwmaterialen van Europa. Het wordt gebruikt voor onder andere terrassen, opritten, raamdorpels, vloeren, trappen, schouwen 鈥 Omdat de blauwe hardsteen zo veelzijdig is, kan je terras een laagje blauw goud zeker waarderen. In deze blog maak je kennis met blauwsteen, de soorten blauwsteen en de voordelen van deze steensoort.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

Terrastip: een stijlvol terras met betonlook tegels

Ben je op zoek naar een warme, exclusieve tegel om je terras mee te bekleden? Dan zijn betonlook terrastegels de ideale keuze. Betonlook tegels zijn niet alleen een lust voor het oog, ze hebben ook alle voordelen van een keramische tegel, maar met het uitzicht van een cementvloer. Uitstekend in een stijlvol en hedendaags interieur.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

Cre毛er het landelijke terras van je dromen

Ben je liefhebber van het buitenleven? Hou je van karakteristieke en authentieke elementen? Dan kies je zonder twijfel voor een landelijke stijl. Het is niet alleen klassevol, de stijl biedt ook oneindig veel mogelijkheden om je tuin of huis mee in te kleden. Maar wat is een landelijke stijl precies en hoe cre毛er je een landelijk terras dat stijlvol de brug maakt naar je woning?

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

Welk terras leg je aan bij een moderne woning?

Als je denkt aan een moderne woning, denk je meteen aan een strakke vormgeving met verschillende afgelijnde delen. Ook grote glaspartijen zijn niet weg te denken. Natuurlijk horen daar ook een passend terras en een uitnodigende oprit bij om het geheel nog esthetischer te maken. Daarnaast geeft een aansluitend terras je woning ook een piekfijn afgewerkte uitstraling. Klaar om je huis naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

Bouw je eigen zwembad met deze tips!

Denk je eraan om je eigen zwembad te bouwen of wil je een zwembadbouwer inschakelen, maar weet je niet waar je allemaal rekening mee moet houden? In deze blog delen we alle stappen die je moet doorlopen bij de aanleg van een zwembad.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

Kies het juiste terras voor rond je zwembad

Een zwembad in je tuin zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het is dan ook aangeraden om een terras te cre毛ren dat naadloos aansluit op je zwembad, zodat je voeten het fijne gevoel van tegels of klinkers aanvoelen als je uit het zwembad komt. In deze blog zoomen we in op de verschillende mogelijkheden om je terras perfect te laten passen bij het zwembad van je dromen.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

Wat moet ik weten over zwembadboorden?

Een heerlijke plons kunnen nemen in je eigen stijlvolle zwembad, wie droomt er niet van? Verfrissend en deugddoend, maar toegegeven, een zwembad is ook gewoon mooi om naar te kijken. Zeker als je waterpartij opgaat in je piekfijn afgewerkte tuin en het terras er naadloos op aansluit. De juiste zwembadboorden kies je dan ook niet zomaar. In deze blog zoomen we in op keramische zwembadboorden en zwembadboorden in graniet.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL
YouTube
Pinterest
LinkedIn